x

Dünyayı Kuşatan Yüreğin Anısına

2021 Mart Sunumu

 

Rahman ve Rahîm Olan Allah’ın Adıyla…

    Değerli kardeşlerim, yaklaşık olarak iki ay boyunca dinamik bir ekiple İzmir’in, Erzurum’un, İstanbul’un ve hatta Afganistan’ın, Mora’nın ağabeyi kısaca Ümmetin yüreği Şehit Bahattin YILDIZ’ı tanıtmak için çıktığımız bu yolda, her geçen gün yeni bir bilgiye, yeni bir görüntüye ve habere kavuşmanın sevincini sizlerle paylaşıyoruz. Yaptıklarımızın karşılığını fazlasıyla gördüğümüze dair dönüşleriniz, ekibimize daha iyi, daha güzel ve daha fazla bir şeyler yapma noktasında güç vermektedir. Yine bu ay da sitemiz zengin içeriği ve yenilenen yüzü ile siz değerli okuyucularımızın istifadesine sunulmuştur. Tüm eksiklerimize noksanlarımıza rağmen göstermiş olduğunuz anlayış için siteye emeği geçen tüm Bahattin YILDIZ dostları ve sevenleri adına öncelikle çok teşekkür ederiz. İlgi ve alakanızdan aldığımız güç ile, dinamik ve samimi bir site dizaynına devam edeceğiz. 

        Yine; Sitemizde hatıralarını, bilgi ve tecrübelerini, hatta hayatlarının en kıymetli anlarını paylaşan, samimiyet ve içtenlikle dile getiren, değerli yazarlarımıza da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu ay da yine çok önemli isimlerin kaleme aldığı, yazıları sitemizin çeşitli köşelerinde sizlere sunduk. Bildiğiniz gibi bazı köşelerimiz sürekli farklı isimlerin düşünce aktarımlarının olduğu bir platform iken, bazı köşelerimiz de Bahattin YILDIZ dostu arkadaşlarımızın moderatörlüğünde ama yine farklı konu ve konuklarla paylaşımlar sunmaya devam etmektedir. Bu ay da aynı ilke ile yayın anlayışımıza devam edeceğiz. Ayrıca, bilgi paylaşımında bulunmak ve içerik göndermek kaydı ile destek olmak isterseniz; info@bahattinyildiz.com adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz. 

        Sitemiz içerisinde yapmış olduğumuz bazı yenilikler ve iyileştirmelerle bu ay kısaca şu konular ve konuklar yer almaktadır:  

Bu ay gelen talepler üzerinde Ziyaretçi Defterimiz kullanıma açılmıştır. İsteyen dostlarımız buradan anlık duygu ve düşüncelerini paylaşabilirler. Buraya eklenen yazılar onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Sosyal Medya paylaşım butonları; okumakta olduğunuz bir içeriği hızlı şekilde facebook ve twitter üzerinden paylaşmanıza imkan sağlamaktadır.

Vefa Yazıları kategorisinde, ana sayfada, Bilal KARA, Cavit OKUR, Cemal BALIBEY, Ekrem KIZILTAŞ ve Erol BATTAL’ı okuyacaksınız.

Makaleler köşemizde, geçen ay da duyurduğumuz Emin BATUR’un yazısı yayınlanacaktır.

Anı Defteri köşemizde Yüksel ÖZKARTAL, Halil BEKTAŞ, Hüseyin DURSUN, Mehdi DÜLGER'in yazılarını okuyacaksınız. Ayrıca bu bölümde anılara şahitlik eden videolar ve fotoğraflar da bölüm içerisine eklenmiştir.

Dostlarla Söyleşi bölümünde bu ay abimizin kıymetli hayat arkadaşı Emine YILDIZ hanımefendi sizlerle olacak.

Genç Görüş köşesinde, Bahattin ağabey’in yetiştirdiği gençlerden Nasuh AYDEMİR’in fikir, görüş ve hatıralarını bulacaksınız.

Almanya Günleri köşesinde, Ömer GENÇALİOĞLU’nun "Avrupa İslam’ı (Euro Islam), İthal Gelin ve Damatlar,  Konularında Bahattin Abinin Tavsiyeleri" başlıklı yazısı istifadenize sunulacaktır.

Dönem Arkadaşları Konuşuyor köşesinde, Osman YAĞMUR hocamızın, Ahmet POÇANOĞLU ile yaptığı röportajı okuyacaksınız. Emekli Konya Müftüsü Ahmet Hocamız, emekliliğinin ilk günü bu röportajı vermiştir.

Dünyayı Kuşatan Yürek köşesinde, Mucahid YILDIZ sizlerle olmaya devam edecek. 

Şehir Hatırları köşesinde, bu ay Ahmet ORUÇOĞLU'nun  Bursa Hatıralarını okuyacaksınız.

Bahattin Ağabey'de Tarih Ufku köşesinde, Kemal Ramazan HAYKIRAN Hocamızın kaleme aldığı "Bahattin Ağabey’in Gözünden Gazi Umur Bey" başlıklı yazıyı okuyacaksınız.

Dostlarının Gözünden Kısa Kısa köşesinde bu ay, Reşad BAŞER’in,  Ahmet MERCAN ile yaptığı kısa söyleşiyi okuyacaksınız.

Aile İçi köşemizde bu ay, Meryem YIDIZ’dan, yine baba Bahattin Yıldız’ı okuyacağız.

Düşünce Dünyası köşesinde, Rifat TÜRKASLAN’ın "Bahattin Abide Temsiliyet" başlıklı yazısı sizlerle olacak.

Şehidler Köşesinde,  Raşit EKİCİ, Şehid Bilal YALDIZCI'yı sizlere aktaracak.

Şiir Köşesi, daha önce sitemizin vefa yazıları kısmında yer alan ve M. Nihat MALKOÇ tarafından kaleme alınan "Bahattin YILDIZ'a Mersiye"  şiiri, şiir köşemize alınmıştır.

       Ayrıca sizlerden gelen birbirinden değerli videolar, fotoğraflar ve çeşitli materyallerle sitemiz gün geçtikçe daha dolu olmaya devam ediyor.

       Ülkemize ve Ümmete mâl olmuş bu kadar önemli bir değer unutulmasın dedik hatta yeni nesillere aktarılsın diye yola çıktık. Bunu da en doğru ve en güzel onun dostları ile yapabiliriz diye düşündük. Yazılarımızda hiçbir abartıya yer vermedik, belki de eksikleriyle anlatmaya çalıştığımız değerli ağabeyimiz Bahattin YILDIZ’a bir kez daha Allah’tan rahmet; Siz değerli okuyucularımıza ve takipçilerimize, istifadesi bol, keyifli okumalar diliyorum. 

       Allah’ın selamı üzerinize olsun…

Editör Ahmet GÜLCAN
05.03.2021 Sunumu

Ziyaretçi Defteri
Yükleniyor
Yükleniyor...